VEGETABLES PRODUCTION IN PROTECTED GROUND OF BELARUS
Abstract
The analysis about the state of protected ground vegetable growing and the structure of areas in Belarus is presented in the article. The information of the volume of vegetable production in recent years and its ratio depending on the region is given.
About the Authors
V. V. SkorinaBelarus
D. A. Romankov
Belarus
References
1. Аутко, А. А. Овощеводство защищенного грунта / А. А. Аутко, Г. И. Гануш, Н. Н. Долбик. – Минск : Изд-во «ВЭВЭР», 2006.– 310 с.
2. ИНТЕРАГРО: Тепличное овощеводство является наиболее доходным сегментом в АПК // Гавриш. – 2018. – № 4. – С. 60–61.
3. Мамедов, М. И. Структура и площади защищенного грунта в мире и глобальная тепличная технология: будущее производства продуктов питания / М. И. Мамедов // Овощи России. – 2015. – № 3–4. – С. 64–69.
4. Национальный статистический комитет Республики Беларусь [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.belstat.gov.by/. – Дата доступа: 25.09.2020.
5. Скорина, В. В. Овощеводство защищенного грунта : учеб. пособие / В. В. Скорина. – Минск : ИВЦ Минфина, 2017. – 260 с.
Review
For citations:
Skorina V.V., Romankov D.A. VEGETABLES PRODUCTION IN PROTECTED GROUND OF BELARUS. Vegetable Growing. 2020;28:149-155. (In Russ.)